Nieuws

Openingstijden

15-12-2020

Openingstijden Kerstvakantie

De kliniek is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari. Op alle andere dagen van de Kerstvakantie gelden de gebruikelijke openingstijden, zoals u van ons gewend bent.

Lockdown

Omdat de kliniek zorg verleend die onder de BIG wet valt, zijn wij als medisch contactberoep uitgezonderd van de maatregelen welke zijn ingesteld in het kader van de lockdown. U kunt dan ook bij ons terecht voor het maken van afspraken, voor behandelingen en voor het ophalen van huidproducten van ZO Skin Health.

Bestelt u via de webshop?

Houd er dan rekening mee dat bestellingen geplaatst na 22 december 15.00 uur pas vanaf maandag 4 januari wordt geleverd. Hier hebben we helaas geen invloed op. De afhandeling van bestellingen geschiedt door de distributeur van ZO Skin Health en deze is in de Kerstvakantie gesloten.

Wij sturen uw producten op

Wilt of kunt u in de Kerstvakantie niet langskomen in de kliniek om huidproducten op te halen? En kan uw bestelling ook niet wachten tot maandag 4 januari? Laat ons dan per telefoon of e-mail weten welke producten u nodig hebt. Wij sturen ze dan vanuit de kliniek naar u op, zodat u ze de volgende werkdag in huis heeft (onder voorbehoud van feestdagendrukte bij DHL uiteraard).
 
Wij wensen u goede feestdagen en een gezond 2021!

Terug naar overzicht