KVEG webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Correct + Conceal Light

Correct + Conceal Light

€ 31,50
Merk ZO Skin Health
Stap 4
Functie Acne, roodheid en rosacea

Dit product is een doelgerichte spot-treatment die acne aanpakt terwijl het vlekjes en plekjes camoufleert en daarmee de zichtbare tekenen van acne vervaagt. 

Deze corrector is onderdeel van de vierde stap in uw gezichtsverzorging, wanneer u puistjes heeft.

Voldoende voorraad * * Betreft alleen voorraad bij de distributeur, verantwoordelijk voor levering van webshop artikelen. De kliniek heeft haar eigen voorraad.

Correct and Conceal - Lichte huid


Indicatie: behandeling van puistjes waarbij ook een concealer gewenst is en er sprake is van een lichte huidskleur.

Aanwijzingen voor het gebruik: reinig de huid grondig voor het aanbrengen van dit product. Bedek het gehele aangedane gebied met een dun laagje, 1-3 keer per dag. Bovenmatige droogheid van de huid kan optreden.

Start met 1 applicatie per dag en bouw geleidelijk op tot 2 of 3 applicaties per dag of zoals voorgeschreven. Als de droogte van de huid als zodanig storend wordt ervaren kunnen de applicaties verminderd worden tot 1 keer per dag of om de dag.

Inhoud: 1 stift

Voordelen

  • De zachte concealer biedt een directe, natuurlijke en langdurig matte dekking
  • Behandelt acne en werkt preventief zowel op de oppervlakte van de huid als in de porien
  • Minimaliseert roodheid en irritatie van acne laesies

Belangrijkste ingrediënten

  • Dit krachtig acne middel dringt diep in de huid door om acne uitbraken te reduceren en nieuwe onzuiverheden tegen te gaan door middel van een geavanceerde phyto-technologie, verkregen uit Szechuanpeper. Dit zorgt er voor dat rode en geïrriteerde pustels en papels gekalmeerd en verzacht worden.
  • Toegevoegde tea tree oil houdt de huid schoon
  • Een exclusief multi-actie systeem vermindert roodheid en de ongemakken van pustels en papels
  • Een drievoudig voedend systeem minimaliseert bacterien die leiden tot acne en biedt voeding en hydratatie waardoor sub-optimaal herstel van de  huid voorkomen wordt zodat uiteindelijk de kans op post inflammatoire hyperpigmentatie kleiner is


Contact

Bij vragen over het gebruik van deze Correct and Conceal Light als onderdeel van een ZO Skin Health regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 020 30 32 890. Wij staan u dan graag te woord over deze acne corrector stift.

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.