Behandelingen

Onze behandelingen

Elke behandeling die wij aanbieden is grondig wetenschappelijk onderbouwd. Daardoor weten wij zeker dat zij effectief - en nog belangrijker, veilig zijn.

Behandelingen met een onbekend of ongunstig veiligheidsprofiel zijn naar onze mening niet acceptabel in de esthetische geneeskunde. Het gaat in de regel niet om ernstige medische aandoeningen, zodat risico's niet snel acceptabel zijn.

Dat betekent ook dat bepaalde behandelingen niet op hetzelfde tijdstip uitgevoerd kunnen worden. Omdat zij elkaars bijwerkingen kunnen versterken bijvoorbeeld. Of omdat het analyseren en behandelen van een eventuele complicatie moeilijker wordt.

Mogelijkheden

Door het brede aanbod in behandelingen kunnen wij rekening houden met uw wensen en geschiktheid om een bepaalde behandeling te ondergaan. In overleg met u stellen wij een behandelplan op.

Wij zullen die behandeling adviseren, die u het meest optimale resultaat geeft. Hierbij houden wij rekening met een eventuele wens meerdere aandoeningen tegelijk te behandelen. Dat kan soms met een en dezelfde behandeling. Wel zo efficiënt.

Het is belangrijk om te realiseren dat niet iedereen geschikt is voor elke behandeling. 

Wij bieden aan;

Combineren van behandelingen

IPL-OPL, fractionele laserbehandeling en/of diep-infrarood kunnen gecombineerd worden met botox en/of fillers - met inachtneming van de tijdsintervallen zoals die hier vermeld staan. Alleen van toepassing wanneer behandelingen in hetzelfde gebied plaats vinden.

1. Na botox

  • IPL-OPL, fractionele laserbehandeling en/of diep-infrarood kan twee weken na een botox behandeling

2. Na een filler

  • Na een hyaluronzuurfiller geldt een minimum interval van 4 weken voor IPL-OPL en fractionele laser, terwijl diep-infrarood pas kan wanneer het hyaluronzuur is verdwenen
  • Na Sculptra geldt een minimum interval van 4 weken voor IPL-OPL en fractionele laser met een golflengte van 2940 nM, terwijl fractionele laser met een golflengte van 1540 nM pas na 3-12 maanden en diep-infrarood na 1 jaar kan
  • Na Radiesse geldt een minimum interval van 6 weken voor IPL-OPL en fractionele laser met een golflengte van 2940 nM, terwijl fractionele laser met een golflengte van 1540 nM en diep-infrarood pas na 1 jaar kunnen

3. Na IPL-OPL, laser of diep-infrarood

  • Omgekeerd kan een botox en/of filler behandeling na een IPL-OPL, fractionele laserbehandeling en/of diep-infrarood, nadat de huid er weer normaal uitziet. Voor de zekerheid wordt een periode van twee weken aangehouden.

Lees verder Inklappen