VelaShape III overzicht

VelaShape III

In de kliniek maken wij gebruik van de VelaShape III. Dit is de laatste en meest geavanceerde en krachtige machine in de VelaShape serie. De VelaShape III wordt gebruikt voor het:

  • Verstrakken van de huid
  • Verbeteren van cellulite
  • Reduceren van de omtrek 
  • Liften van de billen
  • Het stroomlijnen van het lichaam, ofwel "body contouring"

Wij willen u graag zorgvuldig informeren over de behandeling met de VelaShape III. U kunt over de volgende onderwerpen verder lezen:

Hoe werkt de VelaShape III?

Deze maakt gebruik van een combinatie van infrarode en bipoloaire radiofrequente energie golven, tot een diepte van respectivelijk 3 en 20 mm. Hierdoor ontstaat er verwarming van de vetcellen, de bindweefselschotten en collageen vezels. 

Wij hebben de beschikking over 4 verschillende handstukken, welke een vacuüm creëren, waardoor de energie nog dieper en sneller kan worden afgegeven. In combinatie met mechanische manipulatie door een van de handstukken, zorgt dit voor een verbeterde stofwisseling, doorbloeding - en lymphe drainage. 

Na slechts 1 behandeling is er gemiddeld een reductie van 2,6 cm in omtrek terwijl er in een klinische studie (N=42) is aangetoond dat 100% van de deelnemers ten minste een omtrek reductie van 1,5 cm hadden.

Hoe wordt de VelaShape III gebruikt?

Op zichzelf staand of ter versterking van het effect van vetreductie door de UltraShape Power of liposuctie. 

Wat kost de VelaShape III?

De (totale) prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het aantal te verwachten behandelingen, gebruikelijk is 3-5 initiële behandelingen, gevolgd door 1 behandeling per 3 maanden als onderhoud.

Indien u een abonnement afneemt voor 3-5 behandelingen, ontvangt u een korting van respectivelijk 5 tot 10%. U betaalt dan het totale bedrag uiterlijk op de dag van de eerste VelaShape III behandeling. Uiteraard kunt u ook gewoon per behandeling betalen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze prijslijst.

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden van een VelaShape III behandeling voor u, dan kunt u natuurlijk direct contact opnemen met onze kliniek.

Lees verder Inklappen