VelaShape III overzicht

VelaShape III

In de kliniek maken wij gebruik van de VelaShape III. Dit is de laatste en meest geavanceerde en krachtige machine in de VelaShape serie. De VelaShape III wordt gebruikt voor het:

 • Verstrakken van de huid
 • Verbeteren van cellulite
 • Reduceren van de omtrek 
 • Het stroomlijnen van het lichaam, ofwel "body contouring"

Wij willen u graag zorgvuldig informeren over de behandeling met de VelaShape III. U kunt over de volgende onderwerpen verder lezen:

Hoe werkt de VelaShape III?

Deze maakt gebruik van een combinatie van infrarode en bipolaire radiofrequente energie golven, tot een diepte van respectievelijk 3 en 20 mm. Hierdoor ontstaat er verwarming van de vetcellen, de bindweefselschotten en collageen vezels. 

Wij hebben de beschikking over 4 verschillende handstukken, welke allen een vacuüm creëren, waardoor de energie nog dieper en sneller kan worden afgegeven. In combinatie met mechanische manipulatie door een van de handstukken, zorgt dit voor een verbeterde stofwisseling, doorbloeding - en lymphe drainage. 

Na slechts 1 behandeling is er gemiddeld een reductie van 2,6 cm in omtrek terwijl er in een klinische studie (N=42) is aangetoond dat 100% van de deelnemers ten minste een omtrek reductie van 1,5 cm hadden.

Hoe wordt de VelaShape III gebruikt?

Op zichzelf staand of ter versterking van het effect van vetreductie door de UltraShape Power, in aanvulling op liposuctie of in combinatie met een fractionele laserbehandeling (1540, niet-ablatief, diep) voor de behandeling van striae

Wat kost de VelaShape III?

De (totale) prijs is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het aantal te verwachten behandelingen, gebruikelijk is 5 initiële behandelingen, gevolgd door 1 behandeling per 1-2 maanden als onderhoud.

Overigens is de prijs voor een UltraShape behandeling inclusief die van de VelaShape III. Dat betekent dat de eerste 3 VelaShape III behandelingen niet apart betaald moeten worden. Besluit u tot een vervolg met de VelaShape III in verband met huidverstrakking, dan worden die wel in rekening gebracht.

Indien u een abonnement afneemt voor 5 behandelingen, ontvangt u een korting van 10%. U betaalt dan het totale bedrag uiterlijk op de dag van de eerste VelaShape III behandeling. Uiteraard kunt u ook gewoon per behandeling betalen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze prijslijst.

Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden van een VelaShape III behandeling voor u, dan kunt u natuurlijk direct contact opnemen met onze kliniek.

Veelgestelde vragen

 • Hoe vaak moet ik behandeld worden?

  De initiële behandeling bestaat uit 5 sessies op week 0, 2, 4, 8 en 12.  Een uitzondering is de met laser gecombineerde behandeling voor striae, welke elke maand plaats vindt voor de eerste 5 sessies. In alle gevallen worden de vervolgbehandelingen elke 1 tot 2 maanden uitgevoerd.

 • De prijs is per zone?

  Een zone is een aaneengesloten gebied van maximaal 20 x 25 cm. Zie de prijslijst voor de prijs per zone per behandeling.

 • Wat is bipolaire radiofrequentie?

  De VelaShape III maakt gebruik van bipolaire radiofrequente golven. Hierbij leggen de golven een korte afstand op het lichaam af, waarbij het handstuk bestaat uit een bron en een ontvanger. Dit in tegenstelling tot monopolaire (naar een pad onder het lichaam) en unipolaire (naar de omgeving/lucht) radiofrequente golven, welke dus een veel langere afstand door het lichaam afleggen. Het voordeel van bipolaire golven is dat er sprake is van minder energieverlies.

 • Wat is Thermage

  Thermage is gebaseerd op monopolaire radiofrequente golven. Een mogelijk nadeel is de reductie van een (klein) deel van onderhuids vet.

 • Wat is plasmage?

  Bij plasmage wordt er gebruik gemaakt van unipolaire radiofrequente golven, volgens hetzelfde principe als het ontladen van een onweerswolk (bliksem). Een voorbeeld van plasmage is PlexR.

Lees verder Inklappen