Onze filosofie

Onze filosofie staat centraal

Onze expertise richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté, de handen en het lichaam. 

Waar subtiliteit een verschil maakt is de basis van onze filosofie. Een subtiele ingreep, met behoud van uw specifieke gelaatstrekken staat centraal. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Dit kan op het niveau van de huid zijn, maar ook dieper gelegen, bijvoorbeeld in het geval van volume verlies.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op: van relatief eenvoudige korte ingrepen tot en meer langdurige trajecten met verschillende producten en behandelingen.

U krijgt van ons een eerlijk advies en wij zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat. Soms betekent dit dat wij u adviseren niet te behandelen.

De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde is gevestigd in een monumentaal grachtenpand. Onze ontvangstruimte is ruim en comfortabel, ontworpen door Edward van Vliet. Wij bieden u “fair trade” koffie en “Pure Tea” (100% organic) aan. U kunt gebruik maken van (gratis) draadloos internet.

"State of the art"

Onze kliniek is “state of the art”. Wij werken alleen met de beste producten, materialen en behandeltechnieken. Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren deze pas in, nadat effectiviteit, doelmatigheid maar bovenal veiligheid ondubbelzinnig vast staan.

Ondanks dat een behandeling aan populariteit wint en acceptatie ervan toeneemt, wachten wij soms liever. Om die reden werken wij alleen met tijdelijke fillers met een zo optimaal mogelijk levensduur. Ook onze botox is van de beste kwaliteit.

Het gebruik van Zein Obagi huidproducten valt dan ook geheel binnen onze filosofie. Alle deze producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Elk van de werkzame stoffen hen heeft zijn klinisch effect niet alleen in (onafhankelijke) studies, maar ook in de dagelijkse praktijk bewezen.

De kliniek werkte als eerste in Nederland met de nieuwe productlijn ZO Medical, welke sinds 2018 onderdeel is van de productlijn ZO Skin Health.  Hiermee voeren wij het complete ZO assortiment van Zein Obagi in onze kliniek.

Wij hebben een Icon voor IPL-OPL, fractionele laser en diep-infrarood behandelingen. In de Benelux waren wij de eerste met dit zeer innovatieve platform en daar zijn wij trots op. Doordat de handstukken door een saffier gekoeld worden, zijn de behandelingen niet alleen erg veilig, maar ook veel minder pijnlijk. 

Voor de permanente reductie van lokaal onderhuids vet maken wij gebruik van de UltraShape Power en voor huidverstrakking en reductie van cellulite de VelaShape III.

Als eerste in Nederland introduceren wij de truSculpt ID voor het nog sneller behandelen van onderhuids vet en de truSculpt Flex voor het verstevigen, versterken en verdikken van spieren.

Eerlijkheid

Wij streven ernaar om zo eerlijk mogelijke informatie te geven en verwachten dat ook van anderen. Soms reageren wij op misstanden, bijvoorbeeld de introductie van een huidverzorgingsproduct met misleidende claims. Zo nodig met behulp van de Reclame Code Commissie. Wij zullen onze mening niet verhullen en laten ons niet leiden door commerciele motieven.

Samenwerking

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen en plastisch chirurgen. Ook verwijzen wij u graag naar specialisten op het gebied van de cosmetische tandheelkunde.

Lees verder Inklappen