Onze filosofie

Maak direct een afspraak

Onze kliniek

De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde is gevestigd in een monumentaal grachtenpand. Onze ontvangstruimte is ruim en comfortabel, ontworpen door Edward van Vliet. Wij bieden u “fair trade” koffie en “Pure Tea” (100% organic) aan. U kunt gebruik maken van draadloos internet.

"State of the art"

Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren deze pas in, nadat effectiviteit, doelmatigheid maar bovenal veiligheid ondubbelzinnig vast staan.

Ondanks dat een behandeling aan populariteit wint en acceptatie ervan toeneemt, wachten wij soms liever. In andere gevallen zijn wij juist weer de eerste Nederland, de Benelux of zelfs Europa die een nieuwe behandeling invoeren. 

Wat bieden wij niet aan?

Soms is er simpelweg te weinig bekend over een behandeling. Of wijst alles erop dat de effectiviteit beperkt of zelfs afwezig is. Of de veiligheid is in het geding. 

  • Vitamine infusen
  • Drankjes, pillen of poeders met collageen
  • Vampire facelift of PRP
  • Draadjeslift of threads
  • Plasmage of Plexr

Zeg nooit nooit, maar nu in ieder geval dus niet.

Innovatie

De kliniek werkte als eerste in Europa met de nieuwe huidproductlijn ZO Medical, welke sinds 2018 onderdeel is van de huidproductlijn ZO Skin Health. Hiermee voeren wij het complete ZO Skin Health assortiment van Zein Obagi in onze kliniek.

Als eerste in Nederland introduceren wij de truSculpt ID voor het nog sneller behandelen van onderhuids vet en de truSculpt Flex voor het verstevigen, versterken en verdikken van spieren. 

De toekomst

Sommige behandelingen hebben onze warme belangstelling, maar is het nog te vroeg om deze nu al te introduceren in onze kliniek. Wel volgen we deze ontwikkelingen op de voet.

Eerlijkheid

Wij streven ernaar om zo eerlijk mogelijke informatie te geven en verwachten dat ook van anderen. Soms reageren wij op misstanden, bijvoorbeeld de introductie van een huidverzorgingsproduct met misleidende claims. Zo nodig met behulp van de Reclame Code Commissie. Wij zullen onze mening niet verhullen en laten ons niet leiden door commerciële motieven. 

Een kijkje in onze kliniek

Lees verder Inklappen