VelaShape III nazorg

Wat gebeurt er na de behandeling?

Het is belangrijk om de aan u gegeven adviezen voor, tijdens en na de behandeling op te volgen om een zo goed mogelijk cosmetisch resultaat te krijgen. Het niet opvolgen van deze adviezen kan een suboptimaal resultaat opleveren. U kunt direct na de behandeling uw normale sociale activiteiten weer hervatten. 

Advies na een VelaShape III behandeling

Voor het beste resultaat en ook voor uw eigen comfort, adviseren wij u de volgende adviezen op te volgen.

Het is van belang dat;

 • Na de behandeling uw lichaamsgewicht niet toeneemt

En in de dagen die direct volgen op de behandeling;

 • Er geen sprake is van overmatige verwarming van de huid, zoals sauna of jacuzzi
 • Er geen overmatige druk wordt aangewend, zoals bijvoorbeeld bij bepaalde (vecht)sporten

Herbehandeling

Het advies is een eenmalige serie behandelingen (5) in de eerste 3 maanden, gevolgd door een herbehandeling elke 1 tot 2 maanden.

Wij stellen graag een VelaShape III behandelplan voor u op in onze kliniek in Amsterdam. Mocht u specifieke vragen hebben, tijdens het intakegesprek is daar alle ruimte voor. Ook kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

 • Mag ik in de zon?

  U mag voor of na de behandeling met de UltraShape Power of de VelaShape III in de zon. Er bestaat geen risico van pigmentvlekken. Wel adviseren wij uit de zon te blijven wanneer er onverhoopt een blauwe plek door de behandeling is ontstaan, totdat deze is weggetrokken.

 • Wanneer zie ik resultaat?

  Het eerste resultaat is 6 weken na de eerste behandeling met de VelaShape III zichtbaar, het eindresultaat 6 weken na de laatste.

 • Is het effect tijdelijk of permanent?

  In tegenstelling tot het permanente effect van de UltraShape Power is het effect van de VelaShape III tijdelijk. Wij adviseren een herbehandeling elke 1-2 maanden om zo het effect van de initiële behandelingen (5) te behouden.

Lees verder Inklappen