ZO Medical overzicht

Introductie ZO Medical

ZO Medical is in 2012 aangekondigd door Dr. Zein Obagi, dermatoloog, en bestaat uit diverse grensverleggende producten. Alle ZO Medical producten zijn verkrijgbaar bij de kliniek, als eerste in Nederland.


De ZO Medical productlijn heeft het reeds bestaande Nu-derm Fx systeem, het CLENZIderm M.D. systeem, het Rosaclear systeem en het ELASTIderm Eye en Décolletage in alle gevallen vervangen.

Vervolgens is in 2018 is besloten beide ZO product lijnen te integreren, waarna alle ZO Medical producten onderdeel uitmaken van ZO Skin Health. Hierbij blijft de samenstelling en werkzaamheid van ZO Medical producten ongewijzigd. Alleen de naam en de verpakking is aangepast, soms de verpakkingsgrootte.

Lees meer over

Ontwikkeling ZO Medical

Basisprincipe van de nieuwe filosofie van Dr. Zein Obagi is het ontwikkelen van producten met een therapeutische werking, die gericht zijn op het creëren en onderhouden van een gezonde huid.

De voormalige ZO Medical producten zijn gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals retinol, geavanceerde peptiden, anti-oxidanten, ontstekingsremmede en anti-irriterende ingrediënten, in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek.

De producten uit de ZO Medical lijn werken samen bij de behandeling van diverse huidaandoeningen, om de huid gezond te maken en houden.

Lees verder Inklappen