Voorwaarden

Voorwaarden bij onze tarieven

Een (vrijblijvend) intakegesprek kost €75/half uur. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van een eventuele behandeling of de aanschaf van (minimaal €150 aan) huidproducten van Zein Obagi, waardoor een intakegesprek in dat geval gratis is. Hiervan uitgezonderd is de eventuele behandeling van complicaties welke in een andere kliniek zijn ontstaan. Deze kosten worden niet verrekend met de kosten voor een consult.

Voor een (herhaal) recept wordt een consult van 30 minuten eens per 6 maanden berekend, wanneer geen andere diensten of producten worden afgenomen. Bij besteding van minimaal €150 aan behandeling of de aanschaf van huidproducten van Zein Obagi, is een (herhaal) recept kosteloos.

Er dient direct na afloop in de kliniek betaald te worden. Wij accepteren contant geld, pin of credit card. Een controle afspraak, inclusief een eventuele nabehandeling, is gratis. Ook (herhaal)recepten zijn gratis.

Abonnementen zijn mogelijk voor behandelingen met botuline toxine-A, IPL-OPL, fractionele laser (1540, niet-ablatief), diep-infrarood, UltraShape Power, VelaShape III en MediSpa behandelingen.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Deze worden op naam gesteld en zijn onbeperkt geldig.

Voor Zein Obagi producten hanteren wij de in Nederland van toepassing zijnde adviesprijzen. Voor Zein Obagi MediSpa behandelingen verwijzen wij naar de prijslijst.

Verzekerde zorg

Behandeling van sommige aandoeningen kan in uitzonderlijke gevallen (deels) onder verzekerde zorg vallen. Hierbij valt te denken aan: acne, rosacea, migraine, spanningshoofdpijn, lipodystrofie, littekens, pigment vlekken, zwangerschapsmasker, tanden knarsen en overmatige transpiratie. Indien u dat wenst, kunt u de nota bij uw zorgverzekeraar indienen voor een mogelijk (gedeeltelijke) vergoeding.

Puur medische kosten, die niet onder verzekerde zorg vallen, zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Houdt u rekening met een inkomensafhankelijke drempel. Deze aftrekbaarheid geldt dus niet voor esthetische behandelingen.

Annuleren van een afspraak

Het kan gebeuren dat u onverhoopt de afspraak moet afzeggen. Wij verzoeken u dan minimaal 24 uur van te voren contact op te nemen met de kliniek om de afspraak te annuleren.

Behandelingen van 3 uur of meer dienen minimaal 72 uur van te voren te worden afgezegd. Lukt dat niet dan zijn wij helaas genoodzaakt €75 uur per geboekt half uur in rekening te brengen. Voor een intake wordt standaard 1 uur geboekt.

De Algemene Voorwaarden van de kliniek zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst. Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar.

Lees verder Inklappen