Voorwaarden

Maak direct een afspraak

Voorwaarden bij onze tarieven

Een (vrijblijvend) intakegesprek kost €75/half uur. Voor een intake wordt standaard 1 uur geboekt. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van een eventuele behandeling of de aanschaf van huidproducten van Zein Obagi, waardoor een intakegesprek in dat geval gratis is. Bij de aanschaf van huidproducten geldt in dat geval een minimumbedrag van €300.

Van deze verrekening zijn uitgezonderd consulten voor testosteron, liraglutide, roaccutane of complicaties welke in een andere kliniek zijn ontstaan. Hierdoor worden de kosten van een eventuele (vervolg) behandeling niet verrekend met de kosten voor een consult.

Voor een (herhaal) recept wordt een consult van 30 minuten eens per 3 maanden berekend, wanneer geen andere diensten of producten worden afgenomen. Bij besteding van minimaal €300 per jaar aan behandelingen of de aanschaf van huidproducten van Zein Obagi, is een (herhaal) recept kosteloos.

Abonnementen zijn mogelijk voor behandelingen met botuline toxine-A, IPL-OPL, fractionele laser (1540, niet-ablatief), diep-infrarood, UltraShape Power, VelaShape III en MediSpa behandelingen.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Deze worden op naam gesteld en zijn onbeperkt geldig.

Voor ZO Skin Health huidproducten hanteren wij de in Nederland van toepassing zijnde adviesprijzen. Voor Zein Obagi MediSpa behandelingen verwijzen wij naar de prijslijst.

Betaling

Er dient direct na afloop in de kliniek betaald te worden. Wij accepteren contant geld, pin of credit card. Een controle afspraak, inclusief een eventuele nabehandeling, is gratis. Ook (herhaal)recepten zijn gratis.

In een aantal gevallen is het alleen mogelijk een afspraak te maken voor een intake, behandeling of een bestelling te plaatsen bij vooruitbetaling. U ontvangt dan van te voren een factuur met het verzoek deze per bankoverschrijving te voldoen.  

Het betreft de volgende situaties;

  • Intake of behandeling van complicaties welke door behandeling in een andere kliniek zijn ontstaan
  • Intake of behandeling wanneer u woonachtig bent buiten Nederland
  • Bestelling van producten wanneer u woonachtig bent buiten Nederland of wanneer er sprake is van een afleveradres buiten Nederland

Verzekerde zorg

Behandeling van sommige aandoeningen kan in zeer uitzonderlijke gevallen (deels) onder verzekerde zorg vallen. Hierbij valt te denken aan: acne, rosacea, littekens, pigment vlekken, tanden knarsen en overmatige transpiratie. Indien u dat wenst, kunt u de nota bij uw zorgverzekeraar indienen voor een mogelijk (gedeeltelijke) vergoeding.

Puur medische kosten, die niet onder verzekerde zorg vallen, zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Houdt u rekening met een inkomensafhankelijke drempel. Deze aftrekbaarheid geldt dus niet voor esthetische behandelingen.

Annuleren van een afspraak

Het kan gebeuren dat u onverhoopt de afspraak moet afzeggen. Wij verzoeken u dan minimaal 48 uur van te voren contact op te nemen met de kliniek om de afspraak te annuleren.

Behandelingen van 3 uur of meer dienen minimaal 96 uur van te voren te worden afgezegd. Lukt dat niet dan zijn wij helaas genoodzaakt €75 uur per geboekt half uur in rekening te brengen. Voor een intake wordt standaard 1 uur geboekt.

De Algemene Voorwaarden van de kliniek zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst. Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar.

Documenten kwijt

Wanneer u een laboratorium formulier of een (herhaal) recept kwijt bent, zullen wij u een vervangend exemplaar sturen. Voor deze extra werkzaamheden brengen wij €25 per document in rekening.

Lees verder Inklappen