ZO Skin Health: therapeutische huidproducten

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Zein Obagi huidproducten

De ZO Skin Health huidproducten zijn ontwikkeld door de bekende dermatoloog Zein Obagi. Hij heeft zijn leven gewijd aan het produceren van de beste skincare producten die er bestaan. De producten hebben een therapeutische werking en zijn er voor iedereen die van een gezonde en stralende huid houdt.

De producten van Zein Obagi zijn niet alleen cosmetisch, maar ook medisch: de in 2012 gelanceerde medische lijn ZO Medical is in 2018 in de cosmetische lijn ZO Skin Health geïntegreerd. Daardoor bevat ZO Skin Health een uitgebreide range aan multifunctionele gezichtsproducten.

Zo zitten er in verschillende producten van ZO Skin Health bijvoorbeeld diverse antioxidanten. Dit is een belangrijke component, want antioxidanten zijn essentieel voor het verminderen van schade door onder andere uv-straling.

Retinol

Het belangrijkste ingrediënt van de ZO Skin Health gezichtsproducten is retinol. Het percentage retinol loopt op tot 1%. Dit is significant hoger dan in de meeste andere cosmetische lijnen. Retinol wordt in de cel omgezet naar tretinoïne, dat onder andere de collageen- en elastine productie stimuleert. Dit maakt de huid stevig en elastisch.

Het zorgt er ook voor dat uw huid meer hyaluronzuur aanmaakt. Hyaluronzuur houdt vocht vast, waardoor fijne lijntjes en rimpels minder goed zichtbaar zijn. Tenslotte remt retinol de overmatige productie van pigment en talg. Gebruik de ZO Skin Health producten die retinol bevatten niet tijdens uw zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Huidproducten ZO Skin Health

De ZO Skin Health-lijn bestaat uit verschillende producten. Allemaal hebben ze als basis het reinigen, exfoliëren, peelen of verzorgen van uw huid. Andere producten zijn geschikt voor een specifieke indicatie, hebben een kalmerende en hydraterende functie of bieden zeer effectieve zonbescherming.

Ieder product verzorgt een specifiek deel van uw huid. Zo is er voor het gelaat een reiniger, een scrub en een toner ontwikkeld. Voor de ogen bestaan er speciale crèmes en een serum die geschikt zijn voor de dunnere huid. Naast gezichtsproducten bevat de ZO Skin Health-lijn bijvoorbeeld een bodylotion om het hele lichaam te verzorgen.

Lees hier meer over de alle producten van ZO Skin Health.

Indicaties ZO Skin Health

De ZO Skin Health huidproducten zijn zeer geschikt om huidveroudering, ontstekingen en pigmentvlekken te behandelen. Gebruik voor de volgende aandoeningen de meest effectieve producten:

Rosacea

Acne

Pigmentvlekken

Verouderde huid

Lees hier meer over de indicaties voor ZO Skin Health.

De beste skincare routine

Er is een specifieke volgorde die gevolgd moet worden voor een optimale cosmetische en medische werking van de ZO Skin Health huidproducten. Een routine met ZO Skin Health producten van Zein Obagi bestaat uit maximaal 8 verschillende stappen, beginnend met een reiniger en eindigend met een zonbeschermer. In de regel zijn de stappen 3 tot en met 5 optioneel.

Bij elk van de ZO Skin Health producten staat in de omschrijving in de webshop bij welke stap het product hoort. Indien gewenst voegt u daar specifieke producten voor de ogen of het lichaam aan toe.

Als u al huidproducten van de ZO Skin Health-lijn gebruikt, dan kunt u na een consult in de kliniek eventueel andere ZO Skin Health producten toevoegen aan uw routine. De verandering hiervan is afhankelijk van de indicatie en de al geïmplementeerde huidproducten.  

Consult en premium behandellocatie

Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een consult bij de kliniek in Amsterdam. Daar staan we u persoonlijk te woord en stellen we na een nauwkeurige huidanalyse uw eigen routine samen.

Voor de analyse maken we gebruik van een geavanceerde digitale camera die ons in staat stelt de hoeveelheid pigment, vaatjes, bacteriën, poriën, textuur, littekens, rimpels en zonbeschadiging op en in de huid te meten - en deze in een getal weer te geven. Deze waarden worden dan weer vergeleken met leeftijdsgenoten met dezelfde huidskleur en van hetzelfde geslacht.

Hierna stellen wij samen met u een behandelingsplan op. U kunt de producten gelijk meenemen. We kunnen u ook een (aanvullende) behandeling geven in onze kliniek in Amsterdam. De behandeling wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de cosmetisch arts van de kliniek en trainer in het gebruik van ZO Skin Health huidproducten.

Bestel ZO Skin Health producten

Bestel uw producten van de ZO Skin Health-lijn en we sturen ze direct op. Vanuit ZO Skin Health wordt er gewerkt met een landelijke voorraad ten behoeve van de webshop, maar we hebben ook een eigen voorraad in onze kliniek in Amsterdam. Dat betekent voor u dat als het product landelijk niet voorradig is, wij het praktisch altijd kunnen leveren.

U kunt alle ZO Skin Health producten zowel via de webshop als direct in de kliniek kopen. Vervolgbestellingen kunt u via de webshop plaatsen, maar ook per e-mail of telefonisch doorgeven. Net wat uw voorkeur heeft.

Lees voordat u de huidproducten bestelt goed de productbeschrijvingen door en kijk of u de juiste producten heeft voor de bijbehorende indicaties.

Heeft u advies nodig of heeft u een vraag? Neem telefonisch contact op met de kliniek en we helpen u een regime samen te stellen.

Neem contact op met de kliniek

Bij eventuele vragen of advies over het samenstellen van een regime kunt u tijdens kantoortijden telefonisch contact met de kliniek opnemen via 020 30 32 890. Een productspecialist staat u graag te woord. Het is uiteraard ook mogelijk om een e-mail te sturen of direct een afspraak te maken om langs te komen in onze kliniek in Amsterdam voor een consult.

 

Lees verder Inklappen