ZO Skin Health webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Introductie

Een regime met ZO Skin Health producten van Zein Obagi bestaat uit maximaal 8 verschillende stappen, beginnend met een reiniger en eindigend met een zonbeschermer. In de regel zijn 3 tot 5 stappen van toepassing.

Bij elk van de ZO Skin Health producten staat in de omschrijving in de webshop tot welke stap het product hoort. Indien gewenst voegt u daar specifieke producten voor de ogen, lippen of het lichaam aan toe.

Premium behandellocatie

Bij eventuele vragen of advies bij het samenstellen van een regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 020 30 32 890. Een productspecialist staat u dan graag te woord.Wij zijn een premium behandellocatie in Nederland, op basis van onze expertise en grootte. Daarnaast is de cosmetisch arts van de kliniek trainer in het gebruik van ZO Skin Health huidproducten.

Intake gesprek

U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een consult in de kliniek, waar wij u dan ter plaatse een regime kunnen adviseren, mede op basis van een analyse van uw huid.

Hierbij maken wij gebruik van een zeer geavanceerde digitale camera die ons in staat stelt de hoeveelheid pigment, vaatjes, bacteriën, poriën, textuur, littekens, rimpels en zonbeschadiging op en in de huid te meten - en deze in een getal weer te geven.  Deze waarden worden dan weer vergeleken met leeftijdsgenoten met dezelfde huidskleur en geslacht, uit een grote database.

Hierna stellen wij samen met u een behandelingsplan op. Daarna kunt u de producten gelijk meenemen.Ook voor alle ZO Skin Health producten geldt dat deze zowel via de Dr. Zein Obagi webshop als direct via de kliniek verkrijgbaar zijn. Vervolg bestellingen kunnen via de Dr Zein Obagi webshop geplaatst worden, maar ook per mail of telefonisch aan de kliniek worden doorgegeven. Net wat uw voorkeur heeft.

Lees verder Inklappen