De medewerkers

Maak direct een afspraak

Stephan Marks is cosmetisch arts KNMG. Hij heeft zijn privéopleiding genoten bij diverse toonaangevende klinieken in binnen en buitenland. Hij is in het bezit van een diploma van de “American Association of Aesthetic Medicine”. Nascholing wordt regelmatig gevolgd via Harvard Medical University.

Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en ingeschreven in het BIG register onder nummer 69040370901.

Als geregistreerd cosmetisch arts KNMG is hij medisch eindverantwoordelijk. Hij doet alle consulten, voert botox en filler behandelingen uit en geeft advies in het gebruik van Zein Obagi huidproducten.

Stephan Marks is gedurende vele jaren (inter)nationaal spreker en trainer voor ZO Skin Health geweest, namens Zein Obagi, M.D..

Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Anton Janse van Rensburg is lasertherapeut. Hij heeft zijn basis opleiding aan het vooraanstaande “National Laser Institute” in de Verenigde Staten gevolgd.

Daarnaast is hij gecertificeerd voor het gebruik van het Icon platform - voor IPL-OPL, fractionele laser en diep-infrarood - voor de UltraShape Power, de VelaShape III, de truSculpt ID en de truSculpt Flex.

Anton spreekt vloeiend Nederlands, Afrikaans en Engels.

Alexander Arroyo is laser- en body shaping therapeut. Hij komt uit Venezuela en is daar afgestudeerd als arts. Daarna heeft hij zich verder gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde.

Zijn primaire focus zijn de lichaamsbehandelingen met de UltraShape Power, de VelaShape III, de truSculpt ID en de truSculpt Flex.

Alexander spreekt vloeiend Spaans en Engels.

 

voor-na1.jpg 
Stephan Marks (links) en Anton Janse van Rensburg (rechts)  

Alexander Arroyo

Alexander Arroyo

Lees verder Inklappen