UltraShape Power nazorg

Wat gebeurt er na de behandeling?

Het is belangrijk om de aan u gegeven adviezen voor, tijdens en na de behandeling op te volgen om een zo goed mogelijk cosmetisch resultaat te krijgen. Het niet opvolgen van deze adviezen kan een suboptimaal resultaat opleveren. U kunt direct na de behandeling uw normale sociale activiteiten weer hervatten. 

Advies na een UltraShape Power behandeling

Voor het beste resultaat en ook voor uw eigen comfort, adviseren wij u de volgende adviezen op te volgen.

Het is van belang dat;

 • U gedurende 2 tot 3 weken minder calorieën eet dan gebruikelijk, ter voorkoming van het eventueel terugkeren van vet op de behandelde plaats
 • Minimaal 2 liter water per dag drinken, gedurende 1 week

Herbehandeling

Het standaard advies is een eenmalige serie met 3 behandelingen.

Wij stellen graag een UltraShape Power behandelplan voor u op in onze kliniek in Amsterdam. Mocht u specifieke vragen hebben, tijdens het intakegesprek is daar alle ruimte voor. Ook kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik direct na een behandeling gaan sporten?

  U kunt na een behandeling met de UltraShape Power alle dagelijkse activiteiten direct hervatten, inclusief sporten. Omdat de VelaShape onderdeel is van de behandeling, dient u ook die nazorg adviezen in acht te nemen. Belangrijk is geen overmatige warmte (sauna) of overmatige druk (vechtsporten) in de dagen na de behandeling.

 • Mag ik in de zon?

  U mag voor of na de behandeling met de UltraShape Power of de VelaShape III in de zon. Er bestaat geen risico van pigmentvlekken. Wel adviseren wij uit de zon te blijven wanneer er onverhoopt een blauwe plek door de behandeling is ontstaan, totdat deze is weggetrokken.

 • Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

  Standaard is een interval van 2 weken tussen elke UltraShape Power behandeling. Een langer interval is mogelijk en heeft geen invloed op het uiteindelijke resultaat, behalve dan dat het traject langer duurt.

 • Wanneer zie ik het eindresultaat?

  De eerste vermindering van onderhuids vet kan twee weken na de eerste behandeling zichtbaar zijn. Het eindresultaat pas 8 tot 12 weken na de derde en laatste behandeling.

Lees verder Inklappen