Financiering

Maak direct een afspraak

Uw behandeling financieren?

Mocht u momenteel niet in staat zijn uw behandeling in een keer te betalen dan verwijzen wij u graag naar het Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Financieringsplan, als alternatief. Met dit financieringsplan betaalt u de kosten van uw ingreep achteraf, in termijnen.

Hiervoor bieden wij u de gelegenheid om gebruik te maken van de diensten van Meeùs. Meeùs is een gerenommeerde financiële dienstverlener die al 85 jaar ervaring heeft. Zij kunnen u de scherpste rentes uit de markt offreren omdat ze met diverse grote betrouwbare maatschappijen samenwerken. Hierdoor bent u verzekerd van een passende offerte met een van de meest gunstigste rentetarieven van Nederland.

Deze service is overigens alleen van toepassing op (combinaties van) behandelingen en/of abonnementen met een totaal prijs van minimaal 2500 euro.

Indien u gebruik wilt maken van dit financieringsplan vult u het aanvraag formulier in (geheel vrijblijvend). In de meeste gevallen zult u binnen enkele uren (op werkdagen) een reactie van Meeus mogen verwachten. Zij handelen uw aanvraag verder met u af.

Wij krijgen nooit de beschikking over uw gegevens.

Lees verder Inklappen