Werkwijze

Maak direct een afspraak

Behandelplan

Voordat wij een behandelplan met u kunnen bespreken, is het noodzakelijk dat wij een goed beeld hebben van uw wensen. Een uitgebreide intake en het invullen van een medische vragenlijst maakt onderdeel uit van onze werkwijze.

Wanneer nodig maken wij een digitale huidanalyse van de huid van uw gelaat. Zo kan op objectieve wijze worden vastgesteld wat de aandachtspunten zijn. 

De behandelopties worden besproken. Aan u de keuze welke behandelingen u wilt laten uitvoeren - en wanneer. In een aantal gevallen is specifieke voorbereiding (van de huid) noodzakelijk. Maar ook adviezen ten aanzien van nazorg worden gegeven.

Het gehele proces is aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. Deze zijn getoetst door de Inspectie Jeugd & Zorg (IGJ) en jaarlijks legt de kliniek verantwoording aan de IGJ af.

Uw rechten die voortvloeien uit de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst (WGBO) zijn  van toepassing.

Privacy en discretie gaan samen, wij voldoen ruimschoots aan alle eisen. En mocht er onverhoopt iets niet naar wens gaan, dan heeft de kliniek een klachten- en geschillenregeling, inclusief een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Lees verder Inklappen