Partners

Samenwerking

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen, plastisch chirurgen, (cosmetische) tandartsen en schoonheidsspecialisten.

De wenkbrauwenspecialist van Nederland is Roya Zare. Bij een mooie oogopslag spelen wenkbrauwen een grote rol. De juiste vorm hiervan geeft een optisch liftend effect en werkt daardoor verjongend. Zij bewerkt wenkbrauwen met een touwtechniek, waardoor de wenkbrauwen worden omgetoverd tot prachtige strakke en volle exemplaren.

Sento Spa and Health Club biedt het meest complete aanbod in fitness, met professionele en persoonlijke begeleiding. Daarnaast bieden zij vele spa en beauty faciliteiten en de mogelijkheid om te zwemmen in Het Marnix. Het aanbod wordt compleet gemaakt met voedingdeskundig advies, fysiotherapie en sportrevalidatie.

Voor ontspanning en medische massage hebben wij diverse suggesties, onder andere voor de behandeling van cellulite.

Goed doel

De kliniek ondersteunt “Orange Babies”. Dit is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van een melkprogramma en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Blog

Wij dragen regelmatig bij aan artikelen en video's op Furrow, de leukste rimpelblog van Nederland, door Maaike Dorsteen

Ondersteuning

Onze huisstijl is vervaardigd door Ontwerpstijl. Het interieur van de kliniek is van de hand van Studio Edward van Vliet en fotografie door Kasia Gatkowska.

Lees verder Inklappen