Partners

Maak direct een afspraak

Samenwerking

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen, plastisch chirurgen en gynaecologen. Wij hebben geen financieel belang bij een verwijzing en zijn daardoor volledig onafhankelijk in de keuze die wij samen met u maken.

Blog

Wij dragen regelmatig bij aan artikelen en video's op Furrow, de leukste rimpelblog van Nederland, door skinfluencer Maaike Dorsteen. Zij krijgt in ruil hiervoor producten en/of behandelingen, welke onderdeel zijn van het aanbod van de kliniek.

Ook hebben wij een samenwerking met No Nonsense Beauty, het online skincare platform van skincare realist Ahmet Turkkani. Ons gezamenlijke doel is om eerlijke, betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie te vertrekken over het krijgen en houden van een gezonde huid. Gedreven door passie.

Ondersteuning

Onze huisstijl is vervaardigd door Ontwerpstijl. Het interieur van de kliniek is van de hand van Studio Edward van Vliet en fotografie door Kasia Gatkowska.

Plastsiche chirugie van het gelaat

Lees verder Inklappen