Partners

Maak direct een afspraak

Samenwerking

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen, plastisch chirurgen, (cosmetische) tandartsen en schoonheidsspecialisten.

Specifiek noemen wij Dr. Wever in Den Haag. Een topspecialist voor neuscorrecties, face-hals lift, wenkbrauwlift, ooglidcorrectie en kin vergroting. Zijn filosofie sluit aan bij de onze. Kleinschalig en streven naar perfectie.

De wenkbrauwenspecialist van Nederland is Roya Zare. Bij een mooie oogopslag spelen wenkbrauwen een grote rol. De juiste vorm hiervan geeft een optisch liftend effect en werkt daardoor verjongend. Zij bewerkt wenkbrauwen met een touwtechniek, waardoor de wenkbrauwen worden omgetoverd tot prachtige strakke en volle exemplaren.

Double Shift is een gym & lounge concept met state-of-the-art faciliteiten en de sfeer van een ontspannen ledenclub, in een gastvrije en inspirerende ruimte met hoge plafonds en veel natuurlijk licht. De club heeft een zeer bekwaam team van personal trainers die eenmalige of regelmatige begeleiding kunnen bieden aan cliënten, evenals een in-house team van massage- en fysiotherapeuten, een café, een sauna en regelmatige culturele evenementen.

Goed doel

De kliniek ondersteunt “Orange Babies”. Dit is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van een melkprogramma en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Blog

Wij dragen regelmatig bij aan artikelen en video's op Furrow, de leukste rimpelblog van Nederland, door skinfluencer Maaike Dorsteen. Zij krijgt in ruil hiervoor producten en/of behandelingen, welke onderdeel zijn van het aanbod van de kliniek.

Ook hebben wij een samenwerking met No Nonsense Beauty, het online skincare platform van skincare realist Ahmet Turkkani. Ons gezamenlijke doel is om eerlijke, betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie te vertrekken over het krijgen en houden van een gezonde huid. Gedreven door passie.

Ondersteuning

Onze huisstijl is vervaardigd door Ontwerpstijl. Het interieur van de kliniek is van de hand van Studio Edward van Vliet en fotografie door Kasia Gatkowska.

Plastsiche chirugie van het gelaat

Lees verder Inklappen