UltraShape Power behandeling

Is voorbereiding nodig?

Ja, het is van belang dat;

  • Piercings en andere sierraden tijdens de behandeling niet gedragen mogen worden
  • De huid op de dag van de behandeling droog en schoon is, zonder huidproducten of lotions
  • De huid 1 dag van te voren geschoren is, indien deze behaard is

Voedingsadvies

U krijgt van ons een uitgebreid voedingsadvies, ter ondersteuning van de behandeling met de UltraShape Power. Hierbij mag u overigens zoveel eten als u wilt, alleen geen suiker en zetmeel.

Indien u dit advies volledig opvolgt, is een daling van uw lichaamsgewicht met 1 kg/week realistisch. 

Spieren

Bij het behandelen van de buik of de flanken zien wij overigens de beste resultaten, wanneer de daaronder gelegen spieren stevig zijn. Wanneer deze namelijk slap zijn, kan de buikinhoud de buikwand naar buiten drukken. Hierdoor lijkt het effect van de UltraShape Power beperkt. 

Zo nodig zullen wij u adviseren te gaan sporten, eventueel met een personal trainer en/of te behandelen met de truSculpt Flex

Tijdens de behandeling

Direct voor de eerste behandeling zullen de dikte van de huidplooi, de omtrek van het te behandelen gebied en het lichaamsgewicht gemeten worden.

Veelgestelde vragen

  • Hoe lang duurt een behandeling?

    Dat hangt af van het aantal zones en de oppervlakte per zone - en kan variëren van 1 tot 3 uur. Indien nodig wordt de UltraShape Power behandeling tijdens een sessie een keer herhaald - en dus twee keer achter elkaar uitgevoerd. Daardoor duurt de behandeling langer. 

  • Zijn alle UltraShape apparaten hetzelfde?

    De UltraShape Power is de laatste versie van de UltraShape serie. Deze is het meest effectief van alle UltraShape apparaten. Overigens zijn er ook namaak apparaten op de markt, zij dragen de naam UltraShape maar hebben niets de maken met de originele apparaten.

Lees verder Inklappen