ZO Skin Health indicaties

Wat zijn de indicaties voor ZO Skin Health?

Primaire indicaties zijn gericht op het verbeteren van de huid van het gelaat, hals, decolleté en handen - maar ook elders op het lichaam kunnen ZO Skin Health producten worden toegepast.

1. Huidveroudering en gezonde huid
ZO Skin Health is zeer geschikt voor de behandeling van milde tekenen van huidveroudering, alsmede preventie daarvan. En voor het bereiken en behouden van een gezonde huid. Hiervan is sprake indien aan de volgende voorwaarden is voldaan;

  • Glad met fijne textuur en kleine porien
  • Stevig, veerkrachtig met ronde contour
  • Goede hydratatie 
  • Egale kleur
  • Niet gevoelig voor (externe) prikkels
  • Vrij van ziekte, snel en goed genezend

Denk bij toepassingen voor ZO Skin Health aan het behandelen van fijne lijntjes, rimpels, een droge, doffe, ruwe huid, vergrootte poriën en grove textuur.

Soms kan een huid ook gevoelig zijn doordat de huidbarriere verstoord is, bijvoorbeeld in geval van veroudering, verkeerd gebruik van cosmetica of door chronische ontsteking van de huid, zoals bij rosacea.

Hierdoor zal de huid overmatig reageren op (externe) prikkels. Een van de eerste stappen in de behandeling is het herstellen van de huidbarrière.

2. Ontstekingen
Acne en rosacea zijn specfieke aandachtsgebieden. Vaak zijn diverse producten noodzakelijk om de ontsteking maximaal onder controle te brengen.

3. Pigmentvlekken
Diverse soorten pigmentvlekken kunnen we behandelen met ZO producten. Het betreft ouderdomsvlekken ofwel zonnevlekken, sproeten, zonbeschadigde huid, zwangerschapsmasker en zogenaamde post-inflammatoire hyperpigmentatie

Reguliere controles in de kliniek zijn aan te raden, om zo het ZO regime wanneer nodig aan te passen, op basis van de verbeterde huid en/of nieuwe doelstellingen. 

Alle ZO Skin Health producten kunnen desgewenst direct via onze webshop besteld worden. Maar ook na een consult in de kliniek.

Lees verder Inklappen