Diep-infrarood overzicht

Diep-infrarood behandeling

Diep-infrarood (MAX-IR) is een methode ter versteviging van de huid van gezicht, hals, decolleté en lichaam. Diep-infrarood werkt met een lichtbron met een golflengte van 850 to 1300 nM.

Het verwarmt de diepere lagen in de huid (tot en met 4 mm diep) terwijl het huidoppervlak intensief gekoeld wordt. Hierdoor stimuleert het de collageen aanmaak en leidt het tot huidverstrakking.

Onze kliniek is de enige in de Benelux die beschikt over deze diep-infrarood behandeling, welke gebruik maakt van het Palomar Icon platform.

Wij willen u graag zorgvuldig informeren over een behandeling met diep-infrarood. U kunt over de volgende onderwerpen verder lezen:

Wat kost een diep-infrarood behandeling?

De (totale) prijs van een diep-infrarood behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het aantal te verwachten behandelingen.

Indien u een abonnement afneemt ontvangt u een korting variërend van 5 tot 10%. Combinatie abonnementen met de 1540 nM, niet abaltieve laser zijn mogelijk. U betaalt het totale bedrag uiterlijk op de dag van de eerste behandeling.

Uiteraard kunt u ook gewoon per behandeling betalen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze prijslijst.

Mocht u specifieke vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lees verder Inklappen