Nieuws

Maak direct een afspraak

PERSBERICHT - Introductie ICON bij veroudering gelaat, hals, decolleté en handen

06-05-2013

Veroudering van de huid

De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde introduceert een voor Nederland unieke en exclusieve benadering in de behandeling van veroudering van het gelaat, hals, decolleté en handen; ICON genaamd.

ICON bestaat uit verschillende behandelingsmodaliteiten waarbij een zeer complete niet-chirurgische benadering centraal staat. Subtiel, met behoud van specifieke gelaatstrekken.

Het gehele traject duurt 12 maanden en gedurende die periode krijgt men ongelimiteerd toegang tot alle behandelingen en producten die de kliniek aanbiedt, zo vaak en zoveel als nodig. Op een moment dat het beste uitkomt voor de cliënt, 7 dagen per week. Zonder wachttijden.

Veroudering van de huid kan bestaan uit fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekjes door de zon, grove poriën en toegenomen talg productie, gesprongen bloedvaatjes en diffuse roodheid, doffe, droge en ruwe huid, volumeverlies en huidverslapping. ICON is gericht op het verbeteren van al deze aspecten met als doel de klok een aantal jaren terug te zetten. 

ZO van Zein Obagi

Een belangrijke stap is het weer gezond maken van de huid met de nieuwste productlijn ZO van Zein Obagi. Deze productlijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten, in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek.

Indien nodig, wordt een van de drie nieuwe peelings van ZO toegevoegd.  

IPL-OPL

Aanvullend wordt de huidconditie verder verbeterd met Optimized Pulsed Light (de opvolger van IPL), gecombineerde fractionele laser (1540 en 2940 nM) en diep-infrarood. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van het geavanceerde Palomar Icon platform, welke de kliniek als enige in de Benelux heeft. Dit platform is het resultaat van intensieve samenwerking tussen Palomar, Harvard University en Massachusetts General Hospital. 

Injectables

Botox wordt ingezet waar nodig, onder andere om dynamische rimpels te verminderen. De behandeling wordt gecompleteerd met tijdelijke fillers ter correctie van volumeverlies door afname van vet, spier en botweefsel.

Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Amsterdam, ANP
Terug naar overzicht