Nieuws

Maak direct een afspraak

Esthetisch Arts Stephan Marks geregistreerd lid NVCG

23-01-2013

Visitatie Esthetisch arts Stephan Marks

Recentelijk zijn Esthetisch Arts Stephan Marks en zijn Kliniek voor Esthetische Geneeskunde gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Op basis daarvan is Stephan Marks vanaf heden geregistreerd lid van de NVCG (voorheen aspirant-lid). Dit is een waarborg voor aanwezige kwaliteit en kunde. Een zekerheid voor de patient.

Injectable behandelingen

Tijdens de visitatie is gekeken of het minimum aantal injectable behandelingen (botox en fillers) in de laatste 12 maanden is behaald en of aan de criteria voor nascholing is voldaan. Tevens worden een aantal injectable behandelingen tijdens de visitatie uitgevoerd en beoordeeld.

Tenslotte is ook de kliniek zelf onderdeel van de beoordeling. Er wordt onder andere gekeken naar de praktijkruimtes, hygiëne en privacy, medische dossiervorming, procedures en hoe de nazorg is geregeld, inclusief bereikbaarheid. 

NVCG

De NVCG ondersteunt cosmetische artsen en biedt objectieve informatie aan mensen die een cosmetische behandeling overwegen. Iedereen heeft recht op eerlijke, feitelijke informatie over cosmetische behandelingen, over de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en de risico’s.

De artsen van de NVCG hebben als doel zoveel mogelijk mensen in staat te stellen er mooier, jonger en gezonder uit te zien. Op een manier die bij hen past.

Naschrift

Stephan Marks zit in de overgangsregeling van de NVCG, op basis van zijn hoeveelheid ervaring over de afgelopen jaren. Om die reden is hij vrijgesteld van de opleiding tot cosmetisch arts.

Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Amsterdam
Terug naar overzicht