Nieuws

Maak direct een afspraak

Esthetisch arts Stephan Marks lid van Raad van Advies van uitgever Millian Medical

05-09-2012

Kliniekeninfo

Cosmetisch arts Stephan Marks van de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde in Amsterdam is op verzoek van uitgever Millian Medical toegetreden tot hun adviesraad.

Het naslagwerk Wegwijzer van de Medische Esthetiek en de website Kliniekeninfo zijn uitgaven van uitgever Millian Medical in nauwe samenwerking met vooraanstaande klinieken en specialisten in Nederland en België. 

Kliniekeninfo, de online Wegwijzer van de Medische Esthetiek, opgericht in 2001, is de meest geraadpleegde website in de Benelux over: Plastische chirurgie en medisch-esthetische correcties, inclusief huid- en laserbehandelingen, haartransplantatie en refractiechirurgie.

Samenwerking

De inhoud van Kliniekeninfo en de Wegwijzer van de Medische Esthetiek, komt tot stand in samenwerking met een adviesraad van vooraanstaande specialisten uit verschillende disciplines en vertegenwoordigers van o.a.: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) Nederlandse Vereniging voor Eshetische Plastisch Chirurgie (NVEPC) Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS).

Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Amsterdam
Terug naar overzicht