Nieuws

Maak direct een afspraak

Visagist Marc Lubach: Colorescience minerale make-up advies

07-04-2015

Make-up advies door Marc Lubach

Aanstaande vrijdag 10 april zal top visagist Marc Lubach in onze kliniek aanwezig zijn voor een persoonlijk advies. Hij zal uitleg geven over de verschillende stappen van Colorescience minerale make-up en u verbluffende resultaten laten zien. Indien u van deze unieke gelegenheid gebruik wilt maken kunt u ons bellen of mailen voor een afspraak.

Wat is minerale make-up?

Minerale make-up is anders dan alle andere make-up doordat het zuiver is en dus geen toevoegingen bevat zoals geurstoffen. Colorescience minerale make-up bevat mineralen van hoge kwaliteit en blijft de gehele dag mooi.

Deze worden niet door de huid opgenomen, waardoor deze make-up ook goed gebruikt kan worden in geval van een gevoelige huid of indien er sprake is van een allergie of een gevoelige huid. Daardoor is minerale make-up geschikt voor elk type huid.

Colorescience webshop

Wij verkopen het gehele assortiment van Colorescience via onze webshop. Er zijn bijna 200 verschillende producten, in vele verschillende kleuren en samenstellingen, waardoor het altijd mogelijk is de juiste combinatie te vinden. Naast producten voor de huid zijn er ook beschermers tegen de zon en speciale oog- en lipproducten.

Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde, Amsterdam
Terug naar overzicht