Nieuws

Maak direct een afspraak

ZO Medical: nu in Amsterdam verkrijgbaar

02-05-2012

ZO Medical van Obagi

Als eerste in Nederland gaat de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde in Amsterdam werken met de nieuwe Zein Obagi productlijn ZO Medical. Deze opmerkelijke lijn is 16 maart jongstleden in de VS aangekondigd door Dr. Zein Obagi en bestaat uit 14 nieuwe grensverleggende producten. Momenteel zijn er reeds 7 van deze producten verkijgbaar.

Zein Obagi wereldwijd gebruikt

Obagi producten voor huidverbetering en verjonging bewijzen hun klinisch effect al ruim twintig jaar in talrijke onafhankelijke studies. Ze worden wereldwijd gebruikt door artsen en huidtherapeuten bij de behandeling van pigment en huidverkleuringen, acne, vette huid, huidveroudering, roodheid en rosacea.

Dr. Zein Obagi uit Los Angeles is de grondlegger van het medicinale huidtransformatie systeem dat de huid helpt zichzelf te verbeteren door de juiste ondersteunende ingrediënten op de juiste plek aan te brengen. 

De innovatieve lijn ZO Medical is nog beter in staat de juiste ondersteunende ingrediënten op de juiste plek aan te brengen en is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten.

Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Amsterdam
Terug naar overzicht