Nieuws

Maak direct een afspraak

Coronavirus (COVID-19)

16-03-2020

Update per

Donderdag 24 februari 2022 17:00

RIVM

Wij volgen de adviezen van het RIVM, de rijksoverheid, onze beroepsvereniging NVCG en onze consultant-specialist infectiepreventie. Hoe wij omgaan met het coronavirus kunt u hier lezen. Hierbij staat uw en onze gezondheid centraal.

Opening van de kliniek

Wij zijn open op de gebruikelijke uren, van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 uur en op zaterdag op afspraak.

Richtlijnen

Iedereen wordt verzocht van tevoren contact met ons op te nemen wanneer er sprake is van;

  • Verhoging of koorts en/of een van de volgende respiratoire verschijnselen: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid of recent ontstane overklaarbare smaak en/of reukverlies
  • Een van uw huisgenoten koorts (> 38C) of benauwdheid heeft

Wij overleggen dan met u of u kunt komen. Wanneer bovengenoemde klachten van u of uw huisgenoten minimaal 24 uur over zijn, mag u in elk geval naar de kliniek komen.

Is er sprake van een bewezen coronavirusinfectie in uw gezin of bij uw huisgenoten? Dan volgt u de richtlijnen van het RIVM.

Reizen

Komt u uit een zeer hoog risicogebied? Dan volgt u de richtlijnen van de rijksoverheid.

Bent u zelf positief getest?

Dan mag u naar de kliniek komen wanneer;

  • Uw klachten en/of koorts minimaal 24 uur over zijn
  • Er minimaal 5 dagen zijn verstreken tussen uw eerste klachten en uw bezoek aan onze kliniek

Is er sprake van een spoedsituatie waarbij uitstellen van een bezoek niet mogelijk is, dan mag u naar de kliniek komen na overleg met de cosmetisch arts. Wij hebben voor dergelijke situaties een speciaal protocol.

Onze voorraad

  • Enige tijd geleden hebben wij ruim ingekocht waardoor wij alle medische verbruiksartikelen voldoende op voorraad hebben
  • Dat geldt ook voor de huidproducten van Zein Obagi. Hierbij heeft de Benelux distributeur ons verzekerd dat er geen leveringsproblemen zijn te verwachten, tenzij het (vracht) vliegverkeer tussen de VS en Nederland verstoord raakt

Producten kopen

Wij zijn dagelijks open voor de aanschaf van producten. Zoals altijd sturen wij die ook met alle plezier naar u op. 

Vragen

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

 

Terug naar overzicht