Nieuws

Maak direct een afspraak

Strakkere kaaklijn met Juvederm Volux

15-12-2020

Strakkere kaaklijn

Met het verstrijken van de jaren verandert de vorm van het gezicht. De stevigheid van de huid verdwijnt, lijntjes en rimpels verschijnen. Een bekend fenomeen helaas. Minder bekend is dat ook de schedel krimpt naarmate we ouder worden, waardoor de kaaklijn verslapt. Het gevolg: hamsterwangen en een ‘dubbele kin’.
 
Naast leeftijd speelt ook de natuurlijke gezichtsvorm een rol. Niet iedereen wordt geboren met een strakke kaaklijn en V-vormige kin.

Nieuw in de kliniek: Juvederm Volux filler

De mogelijkheden voor niet-invasieve behandelingen van kaak en kin waren tot voor kort zeer beperkt. Gelukkig blijft ook de cosmetische wetenschap innoveren. Onlangs introduceerde Allergan de nieuwe Juvederm Volux filler. Dit is de dikste en stevigste filler uit de Juvederm-lijn.

Door de dikte en de stevigheid van Juvederm Volux is deze filler heel geschikt voor het creëren van een strakkere kaaklijn en mooie V-vorm in de kin. Wij hebben ons filler-aanbod dan ook uitgebreid met Juvéderm Volux.

100% hyaluronzuur

Juvederm Volux bestaat, net als alle andere Juvéderm fillers, voor 100% uit hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof is een belangrijke bouwsteen voor de huid.  Hyaluronzuur voorziet de huid van vocht en houdt de huid soepel.

Volux is stevig

De stevigheid van Juvederm Volux zorgt voor een ongekend langdurig resultaat
 
Niet alleen maakt de stevigheid van Juvederm Volux niet-invasieve behandeling van kaaklijn en kin mogelijk. Ook zorgt deze stevigheid voor een ongekend langdurig resultaat, tot wel 24 maanden.
 
Door de stevigheid van Juvederm Volux vereist het injecteren vakmanschap en ervaring. Dit vindt u in onze kliniek.

Interesse?

Kom gerust langs in de kliniek voor een intake. Samen bekijken we of Juvederm Volux de juiste filler is voor uw cosmetische wensen.

Mogelijkheden strakke kaaklijn

Terug naar overzicht