Nieuws

Maak direct een afspraak

truSculpt Flex

16-12-2020

Meer spierdefinitie met truSculpt Flex

Voor een gezond en sterk lichaam wordt geadviseerd twee keer per week aan krachttraining te doen. In de praktijk houdt slechts 30% van de volwassenen zich aan dit advies. Een drukke agenda of weinig motivatie zijn daar vaak debet aan. Gelukkig bestaan er snelle en effectieve alternatieven voor krachttraining.

Nieuw in de kliniek: truSculpt Flex

In de kliniek bieden wij nu spierversterkende behandelingen aan met truSculpt Flex. Dit is het allereerste apparaat dat tot wel 4 spiergroepen tegelijk kan behandelen. Op deze manier is het mogelijk in één behandeling meerdere spiergroepen en een groot lichaamsoppervlak aan te pakken.

Bij andere apparaten zijn hiervoor meerdere behandelingen nodig. Wij zijn de eerste en vooralsnog enige kliniek in Nederland die gebruik maakt van truSculpt Flex. Daarnaast bieden we nu ook vetverminderende behandelingen aan met truSculpt ID.

Hoe werkt de truSculpt flex?

truSculpt Flex maakt gebruik van Multi-Directional Stimulation (MDS) technologie, die drie verschillende opties biedt om spieren te stimuleren.

De ‘Prep Mode’ warmt de spieren op. De ‘Tone Mode’ laat de spieren samentrekken, houdt dit vast tot de spieren vermoeid raken en laat ze daarna weer ontspannen. Op deze manier bouwen spieren kracht en uithoudingsvermogen op. De ‘Sculpt Mode’ zorgt voor zeer snelle opeenvolgende spiersamentrekkingen. Dit resulteert in een toename van spierweefsel, een betere spierstofwisseling en meer spiermassa.

Met truSculpt Flex kan de dikte van spieren tot wel 30% toenemen. 
 

54.000 spiersamentrekkingen per behandeling

Door middel van stroomstootjes stimuleert truSculpt flex de spieren heel gericht om samen te trekken, tot wel 54.000 keer per behandeling van 45 minuten. Ter vergelijking… de gemiddelde workout op de sportschool bestaat uit ‘slechts’ 100 spiersamentrekkingen. De behandeling zelf is niet pijnlijk. Gedurende één of twee dagen na de behandeling kunt u lichte spierpijn ervaren, als na een intensieve workout.

Meer spierdefinitie binnen enkele behandelingen

Binnen enkele behandelingen ziet u al meer spierdefinitie. Na 4 tot 6 behandelingen en 8 tot 12 weken geduld is het resultaat optimaal. Om dit resultaat te behouden, raden wij u aan de behandeling iedere 3 tot 12 maanden te herhalen. U kunt bovendien het resultaat versterken door de spierversterkende truSculpt Flex te combineren met de vetverminderende truSculpt ID.

Ook geschikt voor de behandeling van diastase en lage rugklachten

truSculpt Flex is eveneens geschikt voor de behandeling van rectus diastase en verslapping van de buikspieren na een zwangerschap. Ook lage rugklachten kunnen we gericht behandelen met truSculpt Flex.
 
Meer informatie, resultaten en testimonials vindt u op de (Engelstalige) website van truSculpt.

54.000 spiercontracties in 45 minuten

Terug naar overzicht