Nieuws

Maak direct een afspraak

truSculpt ID

17-12-2020

Geavanceerde vetvermindering met truSculpt ID

De technologie op het gebied van ‘body shaping’ is de laatste jaren enorm verbeterd. Van het bevriezen van vetcellen, tot juist het verwarmen ervan… deze niet-invasieve behandelingen zijn populairder dan ooit tevoren. Dat is niet verrassend. Ze maken het voor mannen en vrouwen van alle leeftijden mogelijk om overtollig vet te verwijderen. En dat zonder downtime of de risico’s die bij liposuctie komen kijken.

Nieuw in de kliniek: truSculpt ID

In de kliniek bieden wij nu vetreductiebehandelingen aan met truSculpt ID. Dit is het nieuwste en meest geavanceerde apparaat in de truSculpt serie van fabrikant Cutera. Wij zijn de eerste en vooralsnog enige kliniek in Nederland die gebruik maakt van truSculpt ID. Daarnaast bieden we nu ook spierversterkende behandelingen aan met truSculpt flex.

Zichtbare resultaten met één behandeling

truSculpt ID geeft zichtbare vetvermindering met één enkele behandeling van slechts 15 minuten. Dit is sneller dan ieder ander door de FDA goedgekeurd apparaat.

truSculpt ID werkt op basis van radiofrequente energie, die de vetcellen verwarmt. Hierdoor sterven de vetcellen af, waarna het lichaam ze in de weken na de behandeling op natuurlijk wijze afvoert. Indien gewenst, kan de behandeling na 8 weken worden herhaald.

Zelfs hardnekkige vetophopingen verminderen met truSculpt ID

De behandeling met truSculpt ID is geschikt voor alle lichaamstypes en kent geen BMI-beperking. Het is mogelijk om grote gebieden te behandelen, zoals buik en zij. Of juist heel gericht kleine gebieden, zoals de hardnekkige vetophopingen aan de kin, de binnenkant van de dijen of de achterkant van de bovenarm.

Vaak zijn dit de vetophopingen die ondanks sporten en diëten maar niet afnemen. truSculpt ID slaagt daar wel in en zorgt er bovendien voor dat onderliggend spierweefsel weer zichtbaar wordt.

Comfortabel en nauwelijks bijwerkingen

Men geeft aan dat de behandeling met truSculpt ID aanvoelt als een “comfortabele hot stone massage”. Er zijn daarnaast nauwelijks bijwerkingen of ongemakken na afloop van de behandeling. Mede hierdoor is het mogelijk om diverse gebieden tegelijk te behandelen tijdens een sessie van 15 minuten.
 
Evenals bij liposuctie zijn de resultaten van truSculpt ID blijvend. Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat u na de behandeling niet toeneemt in gewicht. Indien gewenst, kunnen wij u een voedingsadvies op maat bieden, zodat u nog meer profijt heeft van uw behandeling.
 
Meer informatie en resultaten vindt u op de (Engelstalige) website van truSculpt.

24% vetreductie na 15 minuten behandelen

Terug naar overzicht