Nieuws

Maak direct een afspraak

Kosten van een laserbehandeling vergelijken

14-07-2016

Vergelijken van kosten niet eenvoudig

De kosten van een laserbehandeling kunnen een van de factoren zijn waarom iemand voor een bepaalde kliniek kiest. Maar het zomaar vergelijken van kosten is niet eenvoudig.

Het gaat tenslotte niet alleen om de kosten per laserbehandeling maar ook om hoeveel behandelingen nodig zijn. Dat is afhankelijk van bijvoorbeeld de golflengte van de laser en het vermogen. Nu is het voor iemand al moeilijk om golfengtes te vergelijken, het beoordelen van het vermogen van een lasermachine is een onmogelijke taak voor een cliënt. Waar met de ene lasermachine 1 behandeling volstaat zijn met de andere lasermachine meerdere laserbehandelingen nodig.

En dan kan het nog zo zijn dat het eindresultaat van die ene behandeling beter is dan wanneer er met een andere machine meerdere behandelingen zijn uitgevoerd.

Rol van de lasertherapeut

Los van wat een lasermachine kan, is de ervaring van de lasertherapeut van essentieel belang. Beide samen bepalen het eindresultaat van een behandeling. Onze lasertherapeut heeft een zeer uitgebreide ervaring met de diverse lasers in onze kliniek.

Kosten van een laserbehandeling

Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde, Amsterdam
Terug naar overzicht