KVEG webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Enzymatic Peel

Enzymatic Peel

€ 91,95
Merk ZO Skin Health
Stap 2
Functie Peeling

Deze peeling bevat enzymen die de huid exfolieren en de opperhuid vernieuwen. Geeft een gladder, steviger en meer helder aspect van de huid.

Voldoende voorraad * * Betreft alleen voorraad bij de distributeur, verantwoordelijk voor levering van webshop artikelen. De kliniek heeft haar eigen voorraad.

Gebruik van de Enzymatic Peel 


Indicatie: onzichtbare peeling, voor elk huidtype, van gelaat en lichaam, voor thuis gebruik. Zeer geschikt voor de gevoelige huid en rosacea.

Aanwijzingen voor gebruik: breng na het reinigen van de huid Invisapeel aan en laat deze gedurende de gehele nacht zitten. Bij eventuele irritatie van de huid maximaal 1-3 uur laten zitten en dan goed af spoelen, voordat andere producten worden aangebracht. Gebruik aanvankelijk 3-4 keer per week en vervolgens zo nodig dagelijks.

Inhoud: 50 ml

PH: 4,0

Voordelen

  • Geeft een toename van de natuurlijke exfoliatie zonder de zichtbare gevolgen zoals schilfers of vervellen
  • Gespecialiseerde enzymen en alfa-hydroxyzuur (AHA) stimuleren exfoliatie ter verbetering van de textuur en een meer gelijkmatige huidskleur
  • Versterkt de reparatie van de huidbarrière
  • Bereidt de huid voor op andere huidproducten, daarbij hun effect vergrotend
  • Uitstekend geschikt voor gelaat en lichaam, zoals handen, armen en benen

Belangrijkste ingrediënten

  • Papaine en bromelaine (enzymen) en glycolzuur (AHA): geeft enzymatische exfoliatie zodat dode huidcellen verwijderd worden en de celvernieuwing versneld wordt
  • Diglycerine, kukui seed oil en safflower seed oil: vult de vocht- en vetbalans aan ter herstel en versteviging van de huidbarrière


Contact

Bij vragen over het gebruik van deze Enzymatic Peel als onderdeel van een ZO Skin Health regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 020 30 32 890. Wij staan u dan graag te woord over deze peeling voor thuisgebruik.

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.