KVEG webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Retinol Skin Brightener 0,25%

Retinol Skin Brightener 0,25%

€ 115,95
Merk ZO Skin Health
Stap 4
Functie Pigmentreductie

Ter vermindering van verkleuring van de huid en een meer egale huidskleur op het lichaam. Ook geschikt voor het gezicht indien u met een lage retinol concentratie (0,25%) wilt beginnen.

Dit ZO Skin Health product tegen overmatig pigment gebruikt u op het lichaam na het reinigen. Het kan eventueel ook worden gebruikt voor het gelaat - en is dan onderdeel van de vierde stap in uw gezichtsverzorging.

Voldoende voorraad * * Betreft alleen voorraad bij de distributeur, verantwoordelijk voor levering van webshop artikelen. De kliniek heeft haar eigen voorraad.

Retinol Skin Brightener - Very mild (0,25% retinol)


Indicatie: overmatig pigment, zonbeschadigde huid op het gelaat of lichaam.

Aanwijzingen voor gebruik: indien u nu geen retinol gebruikt is het aan te raden geleidelijk te beginnen. Gebruik initieel 1 tot 2 keer per week, 2 tot 3 pompjes per keer op het gelaat of lichaam, na het reinigen en drogen van de huid.

Bouw op, op basis van tolerantie, tot 1 keer per dag. In het begin niet op de oogleden.

Door retinol zal initieel droogheid, irritatie (jeuk, branden en/of prikken) en vervellen optreden. Deze verschijnselen zijn normaal en treden typisch na 3 tot 7 dagen op volgend op een eerste gebruik. Dit betekent dat de cellen geactiveerd worden en dat beschadigde huid gerepareerd wordt. Deze verschijnselen gaan vanzelf over.

Waarschuwing: niet gebruiken bij (mogelijke) zwangerschap en het geven van borstvoeding bij gebruik op het lichaam. Bij gebruik alleen op het gelaat wel toegestaan, maar alleen onder strikte begeleiding van de arts van de kliniek.

Advies: in combinatie met Body Emulsion voor behandeling van het lichaam.

Inhoud: 50 ml

PH: 5,5

Voordelen

  • Ingekapseld retinol en vitamine C werken samen ter vermindering van bestaand pigment
  • Multi antioxidant complex verdedigt de huid tegen omgevingsfactoren ter voorkoming van tekenen van huidbeschadiging en veroudering
  • Verzacht en vermindert roodheid als onderdeel van post-inflammatory hyperpigmentation
  • Hydraterende en barrière voedende ingrediënten houden de huid glad, zacht en soepel

Belangrijkste ingrediënten

  • Krachtig retinol (0,25%) en ascorbine-2 glucoside: openbreken van bestaand pigment en verhogen van de celvernieuwing waardoor pigment vermindert en de huidskleur egaal wordt
  • Glutathione, soy isoflavones en N-acetyl glucosamine: voorkomt nieuwe pigment vlekken en ongelijkmatige kleur
  • Stachys officianalis: helpt de melanine productie te remmen door boodschapper moleculen te blokkeren
  • Vitamines C en E: geeft antioxidant bescherming

 


Contact

Bij vragen over het gebruik van deze Retinol Skin Brightener met 0,25% retinol, als onderdeel van een ZO Skin Health regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 020 30 32 890. Wij staan u dan graag te woord over dit antipigment serum.

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.