KVEG webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Retinol Skin Brightener 1%

Retinol Skin Brightener 1%

€ 150,95
Merk ZO Skin Health
Stap 4
Functie Pigmentreductie

Retinol Skin Brightener met 1,0% retinol kan worden gebruikt als eerste behandeling van overmatig pigment of als onderhoudsbehandeling na hydrochinon crème op recept. Het geeft de huid een egale huidskleur.

Dit ZO Skin Health product is onderdeel van de vierde stap in uw gezichtsverzorging wanneer u overmatig pigment heeft.

Zo nodig eerst Retinol Skin Brightener Very-mild of Mild gebruiken en pas wanneer de huid gewend is, switchen naar Retinol Skin Brightener Agressive. Gezien de hoge concentratie retinol is deze versie minder geschikt voor het lichaam, waar de huid dunner is dan in het gelaat.

Voldoende voorraad * * Betreft alleen voorraad bij de distributeur, verantwoordelijk voor levering van webshop artikelen. De kliniek heeft haar eigen voorraad.

Retinol Skin Brightener - Agressive (1,0% retinol)


Indicatie: overmatig pigment, zonbeschadigde huid.

Aanwijzingen voor gebruik: indien u nu geen retinol gebruikt is het aan te raden geleidelijk te beginnen. Gebruik initieel 1 tot 2 keer per week, 2 tot 3 pompjes per keer op het gelaat, na het reinigen en drogen van de huid.

Bouw op, op basis van tolerantie, tot 1 keer per dag. In het begin niet op de oogleden.

Door de retinol zal initieel droogheid, irritatie (jeuk, branden en/of prikken) en vervellen optreden. Deze verschijnselen zijn normaal en treden typisch na 3 tot 7 dagen op volgend op een eerste gebruik. Dit betekent dat de cellen geactiveerd worden en dat beschadigde huid gerepareerd wordt. Deze verschijnselen gaan vanzelf over.

Waarschuwing: niet gebruiken bij (mogelijke) zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Inhoud: 50 ml

PH: 5,5

Voordelen

  • Non-hydrochinon complex dat tot diep in de opperhuid wordt opgenomen om de diverse stadia van overmatig pigment aan te pakken
  • Multi actieve formulering bevat ingekapseld retinol, planten antioxidanten en enzymen die de huid snel een lichtere en egalere kleur geven
  • Unieke penetrerende formule die roodheid vermindert en toekomstige schade helpt voorkomen

Belangrijkste ingrediënten

  • Krachtig retinol en ascorbine-2 glucoside: openbreken van bestaand pigment en verhogen van de celvernieuwing waardoor pigment vermindert en de huidskleur egaal wordt
  • Glutathione, soy isoflavones en N-acetyl glucosamine: voorkomt nieuwe pigment vlekken en ongelijkmatige kleur
  • Stachys officianalis: helpt de melanine productie te remmen door boodschapper moleculen te blokkeren
  • Vitamines C en E: geeft antioxidant bescherming

 


Contact

Bij vragen over het gebruik van deze Retinol Skin Brightener met 1,0% retinol, als onderdeel van een ZO Skin Health regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 020 30 32 890. Wij staan u dan graag te woord over dit antipigment serum.

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.