Colorescience introductie

Introductie

De complete minerale make-up lijn van Colorescience is via onze webshop te koop. Colorescience is een minerale make-up welke tot een van de beste ter wereld behoort en veelvuldig wordt gebruikt door visagisten.

Minerale make-up onderscheidt zich van andere make-up doordat het zo puur is. Colorescience producten bevatten uitsluitend hoge kwaliteit mineralen. Deze zuivere mineralen zijn water resistent en vormen een beschermende barrière op de huid. Daardoor blijft de make-up de gehele dag mooi. Zij zijn vrij van kleur en geurstoffen, alcohol en talk en daardoor ideaal voor een gevoelige huid en allergieën.

 

Het gehele Colorescience assortiment bestaat uit ruim 150 verschillende producten, variërend van primers, foundations, enhancers, corrigerende producten, zonbeschermers, lip producten en oogproducten zoals eyeliners en mascara en diverse benodigdheden zoals borstels.

Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, passend bij uw huid. Indien u dat wilt, is het mogelijk om een persoonlijk advies te krijgen van een visagist. Neemt u daarvoor contact op met ons op.

Lees verder Inklappen