Stimulator peel

Ossential Stimulator Peel Treatment

De ZO Skin Health Facial Stimulator Peel is een peeling die bestaat uit verschillende AHA (Alpha Hydroxy Acid) zuren, zoals melkzuur, glycolzuur en citroenzuur. Het bevat verder Diglucosyl Gallic Acid ter vermindering van  pigment en Beta Glucan en Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract welke ontstekingsremmend en kalmerend werken.

De Facial Stimulator Peel is speciaal ontwikkeld als aanvulling op het gebruik van ZO Skin Health en ZO Medical huidproducten.

Deze peeling is een van de MediSpa behandelingen van Zein Obagi en kan zowel als op zichzelf staande behandeling worden uitgevoerd of als onderdeel van een van de drie andere MediSpa behandelingen.

In dat geval vervangt de Stimulator Peel de prep peeling, welke laatste meer oppervlakkig werkt en standaard onderdeel is van de andere MediSpa Behandelingen.

Deze peeling bestaat uit drie stappen;

  • De huid wordt voorbereid door een zachte hydraterende reiniging en gevolgd door een milde exfolierende scrub welke versterkt wordt door de Exfoliating Polish Activator

  • Vervolgens wordt de Stimulator Peel uitgevoerd, welke uit drie stappen bestaat: prep peel, de stimulator peel zelf welke uiteindelijk gevolgd wordt door een neutralizerende vloeistof

  • De behandeling wordt afgerond met Growth Factor Serum, Renewal Creme en zonbescherming naar keuze

De Stimulator Peel mag worden uitgevoerd bij (mogelijke) zwangerschap of borstvoeding. 

Zeer geschikt voor het snel verbeteren van de huidconditie. Zonder enige hersteltijd. Duur 40 minuten.

Lees verder Inklappen