truSculpt ID behandeling

Is voorbereiding nodig?

Ja, het is van belang dat;

  • Het te behandelen gebied tot en met 14 dagen van te voren niet is behandeld met spray-tan
  • Piercings en andere sierraden tijdens de behandeling niet gedragen mogen worden
  • De huid op de dag van de behandeling droog en schoon is, zonder huidproducten of lotions
  • De huid van het te behandelen gebied en het gebied van de boven-rug, tussen de schouders, 1 dag van te voren geschoren is, indien deze behaard is 

Voedingsadvies

U krijgt van ons een uitgebreid voedingsadvies, ter ondersteuning van de behandeling met de truSculpt ID. Hierbij mag u overigens zoveel eten als u wilt, alleen geen suiker en zetmeel.

Indien u dit advies volledig opvolgt, is een daling van uw lichaamsgewicht met 1 kg/week realistisch. 

Spieren

Bij het behandelen van de buik of de flanken zien wij overigens de beste resultaten, wanneer de daaronder gelegen spieren stevig zijn. Wanneer deze namelijk slap zijn, kan de buikinhoud de buikwand naar buiten drukken. Hierdoor lijkt het effect van de UltraShape Power beperkt. 

Zo nodig zullen wij u adviseren te gaan sporten, eventueel met een personal trainer, en/of te behandelen met de truSculpt Flex

Tijdens de behandeling

Direct voor de eerste behandeling zullen de dikte van de huidplooi, de omtrek van het te behandelen gebied en het lichaamsgewicht gemeten worden.

Elke sessie duurt 45 minuten per gebied of combinatie van gebieden, terwijl de behandeling zelf slechts 15 minuten duurt. Wij beschikken in totaal over 6 zogenaamde hands-free applicatoren die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden - en 2 hand-held applicatoren. Bij een groot aantal gebieden kunnen er maximaal twee behandelingen achter elkaar worden uitgevoerd.

Tijdens de intake wordt het behandelplan opgesteld.

Lees verder Inklappen