Zein Obagi Webshop

Zein Obagi webshop

De officiële Zein Obagi webshop waar u online producten kunt kopen, bevat de volgende drie lijnen;

ZO Skin Health van Zein Obagi

  • Introductie van deze cosmetische huidproducten lijn
  • Bestellen in de ZO Skin Health webshop van Zein Obagi
     

ZO Medical van Zein Obagi

  • Introductie van deze medische huidproducten lijn
  • Bestellen in de ZO Medical webshop van Zein Obagi

Colorescience

Verlaging BTW tarief zonbeschermers

Door een recente uitspraak van de Hoge Raad mochten wij (tijdelijk) een verlaagd BTW tarief voor onze zonbeschermers hanteren. Het percentage is toen verlaagd van 21% naar 6% en was van toepassing op alle producten van Zein Obagi en Colorescience die UV bescherming bieden.

In het begin van 2018 is wetsvoorstel goedgekeurd door de eerste en tweede kamer, om het BTW tarief voor zonbeschermers weer naar 21% te verhogen. Daarop zijn alle producten die UV bescherming bieden in prijs verhoogd per 1 jan 2018.

Komt er een prijsverhoging in 2020?

Dat is niet de verwachting, nadat alleen voor een aantal Colorescience producten de prijzen in april 2020 zijn aangepast, sommigen naar boven, anderen naar beneden.

In 2019 is geen prijsverhoging doorgevoerd voor Zein Obagi huidproducten, maar wel voor Colorescience minerale make-up ten gevolge van gewijzgde importheffingen op producten uit de Verenigde Staten.

In 2018 is geleidelijk aan een prijsverhoging doorgevoerd voor een aantal  ZO producten. Dat is voor het eerst, nadat op 1 mei 2015 de prijzen voor alle ZO Skin Health en ZO Medical producten van Zein Obagi zijn aangepast aan de gestegen koers van de $. Deze verhogingen gelden zowel voor producten die via deze officiële webshop verkocht worden als wel voor producten die wij direct in onze kliniek verkopen.

De prijsverhogingen in 2018 betroffen Retamax, Brightenex en Glycogent. De verpakkingsgrootte gaat van 75 naar 50 mL terwijl de reguliere prijs gehandhaafd blijft. 

De eerdere prijsverhoging in 2015 voor ZO producten was inclusief een jaarlijkse prijsaanpassing van 2%. De resterende verhoging voor zowel ZO als Colorescience producten komt door de waardedaling van de € ten opzichte van de $. Aangezien zowel ZO als Colorescience producten in de US worden gefabriceerd, moeten deze door de Benelux distributeur in $ worden betaald. De $ is ten opzichte van 1 jaar daarvoor sterk in waarde gestegen. De helft van deze stijging is toen doorberekend.

Is er een prijsgarantie?

Wij hanteren in onze kliniek de verkoopprijzen zoals die door de Benelux distributeur worden geadviseerd. Alle officiële verkooppunten van ZO en Colorescience in de Benelux hebben de laatste prijsverhoging doorgevoerd en hanteren dus dezelfde prijs. 

Veelgestelde vragen

Lees verder Inklappen