ZO Medical webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Transitie

Sinds 2018 maken alle ZO Medical producten deel uit van de ZO Skin Health productlijn, te bestellen via de webshop.

Consult

Na het starten met een regime met voormalige ZO Medical producten van Zein Obagi adviseren wij om regelmatig in de kliniek te komen voor een (gratis) controle. Hierbij kan het regime zo nodig geoptimaliseerd worden. Consulten zijn kosteloos zolang u de producten die u nodig heeft via de kliniek aanschaft.

Ook geeft een consult de mogelijkheid zo nodig crèmes, lotions of andere geneesmiddelen op recept voor te schrijven – als (tijdelijke) aanvulling op een regime. In een aantal gevallen valt tevens een IPL-OPL of een fractionele laserbehandeling te overwegen, soms pas indien ZO Medical huidproducten gedurende enige tijd zijn gebruikt.

 

Wij werken overigens als eerste (sinds 2012) in Europa met ZO Medical. Onze 1-jaar ervaring is destijds op een nationaal symposium gepresenteerd.

Ook voor alle ZO Medical producten geldt dat deze zowel via de Dr. Zein Obagi webshop als direct via de kliniek verkrijgbaar zijn. Vervolg bestellingen kunnen via de Dr. Zein Obagi webshop geplaatst worden, maar ook per mail of telefonisch aan de kliniek worden doorgegeven. Net wat uw voorkeur heeft.

Lees verder Inklappen