KVEG webshop

Categorie
Soort
Indicatie
Gebied
Prijs
tot

Meer weten over onze merken?

Correct + Conceal Medium

Correct + Conceal Medium

€ 31,50
Merk ZO Skin Health
Stap 4
Functie Acne, roodheid en rosacea

Dit product is een doelgerichte spot-treatment die acne aanpakt terwijl het vlekjes en plekjes camoufleert en daarmee de zichtbare tekenen van acne vervaagt.

Voldoende voorraad * * Betreft alleen voorraad bij de distributeur, verantwoordelijk voor levering van webshop artikelen. De kliniek heeft haar eigen voorraad.

Correct and Conceal - Getinte huid


Indicatie: behandeling van puistjes waarbij ook een concealer gewenst is en er sprake is van een getinte huidskleur.

Aanwijzingen voor het gebruik: reinig de huid grondig voor het aanbrengen van dit product. Bedek het gehele aangedane gebied met een dun laagje, 1-3 keer per dag. Bovenmatige droogheid van de huid kan optreden.

Start met 1 applicatie per dag en bouw geleidelijk op tot 2 of 3 applicaties per dag of zoals voorgeschreven. Als de droogte van de huid als zodanig storend wordt ervaren kunnen de applicaties verminderd worden tot 1 keer per dag of om de dag.

Inhoud: 1 stift

Voordelen en belangrijkste ingrediënten

Deze concealer heeft dezelfde voordelen en belangrijkste ingrediënten als de versie voor de lichte huid.


Contact

Bij vragen over het gebruik van deze Correct and Conceal Medium als onderdeel van een ZO Skin Health regime kunt u te allen tijde telefonisch contact met de kliniek opnemen op 020 30 32 890. Wij staan u dan graag te woord over deze corrector stift.

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.